ECHIPA DE Conducere

Fondator și Director General

Michael Topolinski III

Cu mai bine de 30 de ani de experiență în domeniul imobiliarelor, construcției și producției, Michael s-a mutat în România în anul 2006 și a achiziționat peste 800 de apartamente, precum și o suprafață de 52.000 mp din platforma Dacia Textila, din Bucureștii Noi. În 2012, Michael a cumpărat fosta Platformă Vulcan, în suprafață de 78.000 mp, situată în Strada Progresului, fiind co-dezvoltatorul Centrului Comercial ​Vulcan Value Retail Center. ​ După vânzarea Centrului Comercial ​Vulcan Value Retail Center în 2013, Michael a cumpărat platforma industrială a fostei fabrici de pompe ​Aversa în suprafață de 97.000 mp, situată în Strada Ziduri Moși, Obor. 

În 2019, Michael a lansat, împreună cu fiii săi, proiectul InteRo, dedicându-se realizării de proiecte imobiliare de calitate și respectării convingerilor familiei sale. În prezent, Michael conduce dezvoltarea proiectului din Bucureștii Noi și a proiectului din Ziduri Moși, SkyLight Residence, intenționând să achiziționeze suprafețe mai mari de teren pentru a redefini peisajul urban Bucureștean. 

Partener, Managerul Departamentelor de Marketing și Design Inovativ

Michael Topolinski IV

Încă de la absolvirea Universității din Michigan, în anul 2015, care a culminat cu obținerea unei licențe în comunicații, cu accent pe vânzări, Michael a obținut în mod constant rezultate remarcabile în domeniul vânzărilor, stabilind numeroase recorduri în cadrul mai multor corporații, printre care Canon, Top Hat, și Blue Cat. 

Din anul 2018, Michael s-a alăturat echipei Supreme Level Media în calitate de asociat minoritar și Vice Președinte al Departamentului de Vânzări. A contribuit la creșterea cifrei de afaceri a societății care a ajuns la un nivel de peste patru ori mai mare, și continuă să lucreze la viitorul acesteia în domeniul marketingului online. 

Din momentul în care s-a alăturat echipei InteRo, în aprilie 2019, Michael a condus Departamentele de Vânzări, Marketing și Design Inovativ în legătură cu portofoliul InteRo care cuprinde peste 170 de apartamente disponibile pe piața construcțiilor vechi, SkyLight Residence și Proiectul Bucureștii Noi.

În ce privește aspirațiile pentru 2020, Michael se va concentra pe conducerea Departamentelor de Marketing și Design Inovativ în legătură cu portofoliul de proiecte InteRo. 

Partener, Managerul Departamentelor de Vânzări și Construcții

Tyler Topolinski

De la absolvirea Universității Michigan, unde a obținut o Licență în Studii Economice, Tyler Topolinski a acumulat o experiență valoroasă activând în trei organizații dinamice de pe piața vânzărilor de echipamente tehnologice din Toronto, Canada, înainte de a se alătura echipei InteRo în 2019. Tyler a primit mai multe distincții pentru abilitatea sa de a depăși în mod constant țintele de vânzări.

În ce privește aspirațiile pentru 2020, Tyler se va concentra pe conducerea Departamentelor de Vânzări și Construcții în legătură cu portofoliul de proiecte InteRo.

The form was sent successfully